Tuin, aanleg, onderhoud en straatwerk

Schuttingen

Kwalitatieve schuttingen

Schuttingen zijn er in vele maten en modellen. Ze zijn er van hardhout, geimpregneerd hout, hout met beton. Een schutting heeft veel voordelen zoals een afscherming tegen wind,of geen inkijk meer. Wij leveren en plaatsen vele soorten schuttingen tegen gunstige tarieven en met volledige garantie.

Meer weten over schuttingen?

Maar let wel op Hoe luxer hoe duurder

We komen vrijblijvend bij u langs voor het maken van een gepaste offerte. Waarna een afspraak kan worden gemaakt voor het plaatsen van de schutting. Bel voor meer informatie 06-52618868.

Hierboven een schutting met hardhouten schermen en antraciet betonpalen .

We leveren 10×10 systeem en 12×12 systeem schuttingen. Bij 10×10 systeem zijn de beton palen zijn 10 cm dik, de schermen worden tussen de palen gemonteerd met L-beslag en patentbouten.

Het 12×12 systeem heeft palen van 12cm dik, deze zijn voorzien van een sleuf waar de dichte panelen ingeplaatst worden. Bovenop komt een deksloof van geimpregneerd hout of van hardhout die vastgezet wordt met bouten. Bij 12×12 systeem heeft men absoluut geen doorkijk.


Hout betonschutting
10 x 10 systeem

Nu al vanaf 72,50 p.m.

Lees meer
Lees minder

Nu al vanaf 72,50 p.m.

Hout betonschutting
12 x 12 systeem

Nu al vanaf 95.- p.m.
Bij dit model is er absoluut geen doorkijk.

Lees meer
Lees minder

Nu al vanaf 95.- p.m.
Bij dit model is er absoluut geen doorkijk.

12×12 systeem met hardhouten deksloof

Hierboven een voorbeeld van 12×12 systeem met hardhouten deksloof.

Goed hang en sluitwerk

De poorten die we leveren bestaan uit een verzinkt stalen frame waarop de planken gemonteerd worden,en voorzien van goed hang en sluitwerk met cilinderslot.Hierboven een schutting met steenmotief op de onderplaat en bolkop palen alles in antraciet kleur. De schermen zijn 21 planks uitvoering en geimpregneerd. Het steenmotief is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te verkrijgen.

Neem contact op

Impressie schuttingen

Bekijk meer foto’s

Onze projecten

Laat je inspireren